Betul ke positive ?

Nak tanya, betul ke positive ? First time guna test pack yg mcm nii. Anak first baru masuk 4 bulan.🥹 Kata² semangat please. Thank you. 🥰😘

Betul ke positive ?
7 Balas

Perancangan Allah tu lebih baik sis. Allah ada jalan ceritanya sendiri! Kuatkan mental and fizikal tau! Btw… congratulations!🥰bby kita sama umur.. tapi sy pun ghisau gk ni😂 smlm bru je rasa smthng dlm perut.. (sy jnis blh rasa bby awl ank yg lain pun) tnya suami.. dia ckp, in sya Allah tak. Period pun blm dtg lagi haa sy ni, risau btul🤣

9mo ago

Sama sama sis😍 HAHAHAHA adui bertmbh ghisau smpai kesini🤣sy blm dtg lagi ni.. smpai rini, ghisau btul nk check. Berserah je ni🤣btw, take extra care of yourself okay sis?🫶🏻

nampak 2line . awak pakai perancang tak sis ? alamak saya pula deborr . walaupun anak dah 4 . risau termengandung 🥲 mental fizikal kena kuat

Jaga kesihatan mental, hbs bersalin, jgn segan minta tolong. Anak sy pun lahir dekat, sy mntak mak duduk sekali sbb suami outstation.

9mo ago

Terima kasih awak atas support. 🫶

Maaf nk tnya awak pakai perancang tak

Alhamdulillah rezeki allah 💙

Tahniah, take care, rezeki 🥰

9mo ago

terima kasih sis 🥰

Postve