baby baru baik demam

nak tanya baby saya baru nak baik demam tapi normal ka badan baby sya naik merah2 satu badan? .ka elrgik sbab pada masa dia demam saya ada bagi makan telur .tapi sebelum ni dia makan telur ok jaa ..pening saya pkir sbab apa bdan baby naik merah2 sampai ke muka ..takkan sebab bagi makan ubat demam klinik bagi .bantu mummy2 kot mummy ada pengalaman #firstmom #bantusharing

2 Balas

ank sy cucuk 3bln bdn dedor, dh kebah naik bintik2 merah. normal rasanya