Guna punting

Nak tanya baby fully bf sekarang kuat sangat mengempeng tdo mesti nak nenen dalam mulut , kalau guna punting masa tdo sahaja dia boleh nipple confuse ke ?#firstbaby #pleasehelp #firstmom

4 Balas

Baby saya pun macam tu. Kena ada something untuk dy hisap untuk tenangkan dy nk tdo. Saya ad try belikan dy puting. Sya suggest try la puting avent. Alhamdulillah so far dy x nipple confuse pn. Direct feed ok. Try botol pn ok. Botol pn sy beli btol avent. N puting pn dy isap masa nk tdo je. Klau dh lena nnt dy buang sendiri

saya takda pengalaman bab ni tapi kalau awak nak try , awak bole cari puting yg mcm puting ibu punya. ada je yg tuh.

Sy beli puting tommee tippee. Okay je baby tak nipple confused

sy guna brand pigeon, x nipple confuse