Barut baby

Nak Tanya baby dalam sebulan takperlu barut dah ke? Sebab ikut setengah org baby tak perlu berbarut pun Setengah org pendapat / pandangannya lain pula#pleasehelp

2 Balas

Macam ni mommy, barut ni tak wajib jadi terpulang pada awak. Nak teruskan pakai atau tidak. Anak saya pakai beberapa kali je. Kurang daripada 10x.

terpulang pada ibu. nak teruskan boleh, nak stop pun boleh. kalau baby selesa, takde naik ruam panas, tak berpeluh, okay je.