Tolong jawap hehe , first time pregnant

Nak tanya awal preg takapa ke skip lunch , normal ke kalau kerap sakit perut . Dada terasa besar & puting terasa sakit #firstbaby #firstmom

3 Balas

Ishh jangan lah skip lunch. Kesian kat baby tu 😂. Sakit perut tu saya 5 minggu 3 hari ni pun still cramp2. Normal asalkan tak ada brown spotting or bleeding. Kalau nak kepastian awak scan kat klinik untuk check kedudukan kantung. Samada dalam rahim atau luar. Saya pun breast and puting sakit2 juga. Normal mommy to be 🥰

2y ago

Saya pun scan hari tu doktor lelaki 🤣. Ingat nak cancel juga tapi nasib baik asisstant doktor yang perempuan tu sentiasa ada sebelah. Scan je sis. Sekurangnya awak tak risau bila tahu kantung awak dalam rahim. Saya pun scan sebab risau selalu cramp perut.

alas perut pun xpe atleast https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

amek la skping 2 biskut untk alas perut..