TAP NI PROBLEM KA? Sebab nak cari post related ka apa nak baca tapi tak jumpa.

Nak tanya, anak i 3bulan 24hari. i dengaq dia macam berkahak/selsema lepastu dia batuk. i perasan since i cuba bagi dia mandi guna air paip biasa(selalu air suam). and then i dah mandikan air suam balik. Soalan, selain dari tepuk percussion, apa lagi yang i boleh buat kat rumah? #advicemommies #bantusharing #firstmom

1 Balas

try mandikan dngan rendaman lemon + epsom salt (farmasi ad jual).. dan jgk try sapu minyak herba asmak, then buat tepuk percussion..baby i pn batuk berkahak .. i buat smua tu.. nmpk perubahannya