Baby bangun langsung menagis

Nak tanya adakah normal or sesiapa ada experience baby umur 2 bulan 1 minggu selalu bangun langsung menangis. Time lagi dia menangis lagi banyak daripada masa kita bercakapa dengan dia. Adakah itu kolik atau hal lain? or just normal? Baby minum FM enfalac kuning, kalau menangis terus selalu kita bagi pacifier. #newmom

1 Balas

kalau bayi menangis lebih dari 3 jam tak silap dalam sehari biasanya kolik. kalau maksud sis waktu tidur dia tiba tiba bangun menangis mungkin dia terkejut kot, bedung tak kuat atau bunyi bising.