Air kelapa boleh tak

Nak tanya ada tk yg minum air kelapa . Kita dah masuk 21week boleh ke minum .#firstmom #firstbaby #bantusharing

9 Balas

Boleh je, air kelapa la bagus utk ibu mengandung dan tk mengandung. Cuma jgn campur gula, minum yg fresh tu je. Boleh refer sini https://theasianparent.page.link/hUjMRVtXf8xpWMFm7

boleh ja, sebab nurse yang jaga saya tu dia cakap boleh, & lagi bagus untuk baby 🫶🏻

dr awl pegnen smpi skrg nk msk 17weeks sy mnm air klpa so far xde pape..

sy 10week da minum air kelapa. jgn risau xada apa2

boleh je.. air kelapa sedapp

14 weeks saya dah minum

Sy minum dri 5 weeks

Boleh

boleh