14weeks & tak selera makan

Hi, nak tanya. Ada tak yang dah 14weeks tapi sama macam sy, tak lalu makan sangat. Kadang tak tau tekak nak makan apa. Kadang bawak keluar ayam & udang konon nak masak lepas balik kerja tapi tak tau nak masak apa sebab tekak ni tak selera nak makan. Sedih kadang2 😒 Tapi husb sy paksa jugak sy makan even sy tak lalu. #pleasehelp #firstmom #firstbaby

11 Balas

Erm samalah takde selera makan, tekak rasa mual and nak muntah je. Risau baby tak cukup zat

1y ago

Betulll. Nak masak pun tak tau nak masak apa sebab takde selera nak makan.