14weeks & tak selera makan

Hi, nak tanya. Ada tak yang dah 14weeks tapi sama macam sy, tak lalu makan sangat. Kadang tak tau tekak nak makan apa. Kadang bawak keluar ayam & udang konon nak masak lepas balik kerja tapi tak tau nak masak apa sebab tekak ni tak selera nak makan. Sedih kadang2 😒 Tapi husb sy paksa jugak sy makan even sy tak lalu. #pleasehelp #firstmom #firstbaby

11 Balas

Sama mcm sy . Sampai suami sy yg masak . Sebb sy alahan nak masak . Makan pun alah tak tahu nak cakap sikit sgt . Tekak taktahu apa dia nak . Masuk je 15w . Selera dtng balik