Barang baby & ibu bersalin

Hi nak tanya, ada sesiap yg boleh berkongsi listing barang baby & ibu yg baru bersalin? So easier utk kita beli. Sorry saya first time mom ??

1 Balas

1.minyak telon 2.pampers newborn 3.bedung 4 napkin 5.tisu basah & spray 6. tikar getah 7.tungku ibu & anak 8.peralatan mandi baby 9.peralatan selepas mandi spt minyak rambut(elective) 10.sapu tangan 11.baju 12.set mitten ,botties hat 13.blanket(elective) 14.kapas 15.cotton bud 16.sepit kuku 17.botol susu(elective) 18.cream baby spt nappy cream (elective) 19.pam &milk storage (elective) 20.barut baby 21.alatan tanam uri 22.pilis sbgainya 23.minyak panas spt affiat 24.bengkung ibu 25.pad ibu 26.tikar getah 27.stoking & kain batik ibu 28.selipar 29.toiletries ke hospital 30 thermos 31.tilam baby(elective) selebihnya kalau ada kurang lupa,nnti saya add on

1mo ago

Terima kasihhhh. Semoga dimurahkan rezeki