air ketuban

hi nak tanya ada ketuban tu dia macam melekit ke ye ? ke dia betul betul macam air kencing maksudnya tak melekit pun ? #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

air ketuban jernih dan x bau. akan meleleh sendiri x perlu mcm nak kencing tu. kalau x sure tu air ketuban ke x, cuba masa air tu keluar, buat kagel, kalau still meleleh mkna nya tu air ketuban. kalau x meleleh, tu air kencing.

2y ago

okay terima kasih ye

air ketuban jernih dn tak berbau. dah akan meleleh awak tak boleh nak stop. kalau air kencing awak boleh tahan2.