Payudara sakit

Nak tanya ada ke macam saya payudara sakit macam dulu nak mai period, tapi sebelah kiri je kanan tak rasa langsung. Baru tadi sakit 2 jam lepas kot, sebelum ni tak pernah sakit. Skrg sye 34w #firstmom #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Saya baru kena haritu. Memang saaaaaaakit terkepit sikit pun rasa menyengat. Tapi lepas seminggu dah hilang rasa tu. Saya tuam je utk kurangkan rasa tu

dulu time pregnant ada jugak rasa macam ni, nurse cakap normal je, body dah mula nak proses susu.