Keguguran 8w

nak tanya , ada cara ke nak bagi janin keluar sebelum tempoh 2 minggu . seram la nk kena cuci , harini dokter sahkan sy keguguran 😞 heartbeat baby dh tak ada . jadi klau ada ibu ibu yg ada pengalaman boleh share tak ? thankyou 🥹

3 Balas

Saya pernah keguguran anak pertama tahun lepas. Dan malam sebelum janin keluar, saya makan nenas. Tak banyak cuma 2 potong. Mungkin sis boleh cuba makan nenas. In shaa Allah dipermudahkan semuanya. Sabar ya