Mild bleeding and 29weeks

Hi just nak share , lepas turun blood clots masuk hospital and terus kena admit , lepas tu dr ada bagi inj.dexamethasone , sakit dia tuhan ja tahu 🥲 ada siapa2 pernah rasa ?

1 Balas

saya pernah masa 34w coz ada contraction n bukaan 1cm. ye mmg sakit yakmat. saya pon xtahan dok adududuh je time kne ccuk kt montot tu. ccuk dexa tuk tuk sbnr ubt matangkan paru2 bayi if kata bersalin awal. dexa akan kne ccuk kalo ada ppe masalah sblm 36w. tp mcm saya ccuk time 34w tu je. pstu boleh kua hospital. 36w masuk blek coz de contraction berterusan lg. 38w baru btoi bersalin nanti bila2 boleh join grup ni ok..kat sini boleh tanya or nak beri apa2 info pon boleh..dalam ni ada mereka yg tgh ttc, prgnt, pantang & sedia ada ank. nanti boleh klik link bawah ok https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

1y ago

InsyaAllah harap takdak ap2 , aminn InsyaAllah