Bayi 1 bulan berjaga malam.

nak saya bila siang tido nyenyak betul . Gerak pun susah nak bangun . Hanya bangun untuk minum susu pastu tidur balik . Bila malam berjaga sampai 5-6 jam . Normal ke baby macam ? #newmom

1 Balas

rasanya dia taktau beza siang malam ni. maybe awak kena ajar dia , try gerak dia, buka langsir n time malam tutup lampu, senyap.

1mo ago

try tgok kt fb baby language ,rasanya dia ada bagi tips mcm tuh. atau pun maybe take time sikit kot dia nak okay, just awak la mesti time tuh mgantuk kan.