BUKU PINKKK

Nak minta suggestion mummy2 kat sini boleh? Sebaiknya buka buku pink pada weeks brp & seeloknya buka di kk @ swasta? plan nak monthly checkup di swasta je tp ada baca kalau kk checkup lg details.. #firsttimemom #6weeksbaby

BUKU PINKKKGIF
3 Balas

bukak buku pink kat kk selewatnya masa 12w tak silap. kalau kat tempat sy, nak bukak buku pink kat kk kena booking appointment dulu, tak boleh walk in terus. awak boleh call kk dulu untuk tanya.

Call kk terdekat dgn rumah untuk book appointment dulu. Kalau tak angkat, walkin je cakap nak ambil tarikh utk buka buku pink. Selalu nurse akan bagi tarikh buka buku pink masa minggu ke 10.

Sebelum 12 weeks.