Fetal doppler ni selamat ke untuk kegunaan harian? Ada mommies kat sini yg pakai fetal doppler?

nak make sure baby okay je huhu #firstmom

1 Balas

tak recommended. sbb kita bukan pakar yg boleh tahu kedudukan bby. plus dkt kwsn abdomen kita ni ada point nadi...klu dktr/nurse nk guna pun dia cari dulu kedudukan bby baru dia letak doppler tu. selagi awk takde spotting, cramping teruk inshaAllah bby tak ada apa2. put aside -ve thinking..not good for bby kt dlm tu.