Lendir + Darah

Nak kena pergi hosp ke kalau keluar mcm ni ? 38w tp tak rasa sakit lg #firstmom

Lendir + Darah
6 Balas

If tak yakin boleh pergi hosp. Saya minggu lepas bukaan baru 1cm . Kena warded dua hari. Tkde progress doc suruh balik dulu . Keesokannya keluar lendir + darah. Tapi tkde rasa sakit lagi. Saya tunggu betul2 sakit baru pegi hosp

sy dulu tgh hari ada lendir dgn darah terus p hosp. check bukaan baru 1cm. doc tu kata sy bg cepatkan bukaan. dia seluk. pastu dia suruh balik dulu. mlm tu terus rasa contraction. subuh dh bersalin.

Better pergi hospt. Sy 36weeks, keluar darah n lendir sikit. G hospt bukaan dh 2cm. Semoga dipermudahkan

tanda bersalin. boleh p cek bukaan n ctg dahulu. belum fasa active labour

kalau ada lendir & darah ni better ke hosp. la. 38w mmg da bole bersalin.

UPDATE : saya dah pergi dah seluk takde bukaan lg . doc suruh balik