Buku pink boleh ke nak datang lambat ke kk

Nak buka buku pink lambat sikit boleh ke dalam pukul 10 ke atas.. x perlu pukul 7.30 nk kena ada kat klinik..

9 Balas

Saya datang awal sbb nk dapat nombor awal. Sebab nk selesaikan cepat2. Xsuka menunggu lama. Konsepnya datang awal selesai awal da bole balik rehat. Sebab saya jenis alahan makin teruk bila matahari makin meninggi.. pagi2 ok lgi start kul 10lbh tu mula la rasa mcm dalam kapal yg dilambung ombak sampailah nk dekat2 asar nnt baru beransur kurang..mabuknya smpai bole keluar segala isi perut. Jd sy memang akan cuba seawal yg bole nk avoid alahan masa kat luar..😭😭

dtg lewat nnti kena bebel 😂😂 . baik dtg awl je . sy penah dulu kk call suruh dtg pukul 8 tp sy dtg pukul 10 sbb tk ingt lasung yg misi suruh dtg pukul 8 . skali dtg dpt pakej bebel degan jelingan 😂😂😂 .

Better dtg awal sis.. sbb nk buat mcm2.. ambik drah la nk lengkapkan info la.. dgr nk tggu turn lg.. kdg2 setengah kk nk bkk buku dorg suh g buat test prgnancy lg.. sooooo byk keja.. better g awal

Nurse saya pesan dtg awal. Sbb prosesnya mcm agak lama. Standby la bwk kuih ke apa. Takut kita ja x larat nk tggu 😊

dtg awal sis sng.. cpt siap cpt blk.. jnji mkn knyg2.. nk mnunggu tu leh buat lapo btmbh angin dlm bdn 🤭🤭

Kalau boleh dtg awal sis,,buka buku pink ambil masa😅😅tkut x larat sis menunggu

boleh je. tengok kk la. tempat saya, lambat datang, lambat lah processnya :/

tengok pukul berapa appointment. kena datang 30minit sebelum appointment

sebaiknyer dtg wktu pg..sbb nk ambik drah hntr ke lab bgai..