Due harini 3/7 tapi xde rase sakit lagi cuma ada keluar darah je sikit²..

Nak buat macam mane ye sakit contractions xde lagi..patut ke tunggu ada contractions baru pi hospital, kang gi awal lambat lagi nak bersalin..baby gerak ok lgi#pleasehelp #bantusharing #secondbaby

2 Balas

Better sis pergi hospital saja, sbb diaorg akan pantau keadaan sis & bby 🥰

Bloodshow tu salah satu tanda bersalin. Dah boleh pergi hospital.