Ano po gagawin ko? Okay lang po ba yun?

Nagwoworry po ako, kagabi po uminom ako ng Calcium Lactate, nabigla po ako dalwa nainom ko, 650mg po ang isa, bali 1300mg po nainom ko kagabi ng sabay 😥#1stimemom

1 Reply

How much calcium lactate should I take? Calcium lactate dosing information Treatment may also consist of vitamin D orally. Usual Adult Dose for Osteomalacia: 325 to 650 mg orally 2 to 3 times a day before meals. Treatment may also consist of vitamin D orally.