Kesihatan diri

Nafas rasa sesak,mkn sikit terus kenyang,susah nak tidur,ada sesiapa blh bgitau knpa ea?

2 Balas

Dah brp bulan sis? Mmg kalau kandungan besar mcmtu, kalau sy pula mmg lapar tp makan x de byk pun jadi mengah. Tidur pun xde lena mcm dulu auto tersedar awal .

2y ago

sy dh keguguran pada bulan december tahun lps,tpi ni sy tk tau kenapa..

Sebab kandungan dah makin besar

2y ago

Allah, xthu plk. minta maaf 🙏🏼 Awk ada sakit lain ke ? cuba ke hosp kami d sni pn xpasti juga knapa dgn tubuh awk..