nab atau suction

nab buang kahak atau sedut kahak yang lagi elok ya ? baby 3 bulan batuk2 berkahak#SeriusTanya ##bantujawab #Sharing_dong_Bund #newmom #ingintahu

2 Balas

Anak saya 4 bulan kahak banyak saya ke klinik doctor sedut kahak terus… dalam seminggu tu 2x jugak saya sedut sebab banyak sangat kahak Lepas sedut tu okay laa

anak saya 2 bulan ritu batuk+selsema saya gi klinik amik neb then doc sedut hingus dia alhamdulillah balik tu okay dah