Hospital husband friendly

Hello n assalamualaikum mommies.. nak tanya . Saya first mom . Kandungan dh masuk 30 minggu . Saya nak tau.. sape ii boleh tolong suggestkan hosp kerajaan yg dekat2 tempat saya tinggal n yg boleh bawa husband masuk labour room ? Saya sekarang tinggal kat damansara, selangor. Tq..☺️#firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Waalaikumsalam.. Xpasti area sana kena call hospital sana ya tny lebih details.. Klu tempt sy asben boleh msk LR (HTJ)