normal atau tak ?

Musykil period tak dtg, check naik 2line Tp tak ada pendarahan langsung . - Sy baca tanda² kehamilan akan ada sedikit pendarahan #babyfirst #5week

normal atau tak ?
65 Balas

xsmue ada pendarahan sis.. dan xsmstinya ada pendarahan baru betul2 positif.. sy alhamdulillah xpernah ada pendarah sepanjang preggy.. syukur, xde la risau sgt..

Lain org lain tanda.. Tiada darah tu bagus..sbb kalau ada darah boleh risau. (pregnant luar rahim / rahim tak kuat)..Saya dua2 anak tak pernah muntah sampai bersalin..

Normal sis..saya dulu pon takde pendarahan keluar..selalunya yg ada becakan darah di awal kehamilan tu selalu dialami dekat org yg rahimnye tak kuat..

Xsemestinya kluar pendarahan tu pregnant sis.. Saya takde kluar darah.. Cuma delay due, sakit breast teramat sgt.. Check upt double.. So tahniah la..

Normal tu sis. Tapi kalau awal2 kehamilan mungkin ada spotting sikit. Saya dah nak 8 weeks baru ada spotting. Saya tahu pregnant masa 3 weeks.

You can double confirm with the doctor and have it scan. It is normal that we tend to be worried. You're doing great dear 👍🏻💕

Xlah..sya xde pn kluar tnda pendarahan.. Cuma sakit badan tlampau je.. Skali check eh bunting pelamin rupanya🤭 apa pun,tahniah 😘

5y ago

Terima kasih 😊 tahniah jugak

Klu boleh x nak ada pendarahan sis.. Sbb first pregnancy saya x de pendarahan pun n selamay bersalin normal.. Normal tue sis

Sy xder pun keluar tanda pendarahan, smpai skrg.. 7bulan dah.. Alhamdulillah.. Mgkin atas sesetengah org je kot.. Tahniah sis..

5y ago

Alhamdulillah.. terima kasih 😊

Same..xde spotting juga.. tp after beberapa week ada and dituruti ngan cramp..trus g jmpa dr scan and Dr kata keguguran.. 😭

5y ago

Allahuu 😢 sabar ye sis.. in sha allah ada rezeki menanti😊