Ada ke mummy daddy alami sama mcm saya .. baby kekadang muntah susu ada keluar darah sekali .

Muntah Ada Darah Dah 6 kali muntah darah dr 13/4 #ingintahu #bantujawab #SeriusTanya

Ada ke mummy daddy alami sama mcm saya .. baby kekadang muntah susu ada keluar darah sekali .
2 Balas

Kena terus bawa anak ke hospital dah ni

Dah bawa pergi hospital?

2mo ago

Kalau tak mampu nk tunggu lama2, pergi swasta yg ada pakar. Kalau tak mampu bab duit, kena tunggu juga sis di hospital tu. Kita org besar kalau batuk berdarah pun x normal, apatah lagi baby. Takut ada jangkitan kt dlm ke kan