Perut baby dalam kandungan kecil seminggu

Hi munmys. Saya ada buat detail scan. Smua normal alhamdulillah. Cuma bahagian perut size nya sedikit kecil , seminggu . Adakah saya perlu risau? Dh tnya dr, dr kta gonna be ok, as long tk 2 minggu kebwh. Tpi hati ibu mna tk risau kn 😅 ada tk pengalaman ? And sbb punca apa ya ? Kena monitor next checkup. Klau masih sama, ke refer pakar 🫠

1 Balas

anak saya tiap kali scan dulu mmg perut kecik 2week tapi doktor tak kata apa pun. mmg tipu kalau kata tak risau kan. tapi doktor pun tak kata apa. n saya pun taktau apa punca dia. tapi alhamdulillah la, da selamat lahir n mbesar dgn sihat dia kt luar.

2y ago

Alhamdulillah. Hrp hrp smua nya baik baik lh. Hehe thanks mummy ❤️