Sakit pinggang / perut / ari-ari

Hi mums.. Nak tnya yg berpengalaman? Sya weeks 34.. 2 hari ni kerap sakit pinggang, perut ngn ari-ari.. Dh gi klinik swasta scan baby.. Semua okay.. Tp sakit nya makin kerap dan bertmbh sakit.. Tak tahu la salah posisi duduk wktu kerja ke cmna.. Normal ke ya? Ada yg tahu? #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

sakit mcm mana awak?

12mo ago

Sakit dia mcm senggugut pun ada.. Bru gi klinik semula td tnya doktor.. Doktor kata mungkin sakit sbb baby nak engage masuk laluan dia..