Nak dekat due makin pedih ulu hati

Mummys ? Normal ke tidak kalau pedih ulu hati smkin menjadi2 bila dah nk beranak nii . Hmm perit tau 😭😭😭 xleh tidurrr#pleasehelp #firstmom

3 Balas

hai mommy. yes sgt normal tp nanti ada masanya mommy akan perasan dah tk terasa pedih ulu hati tu. bermakna baby dh masuk laluan

2y ago

Oh yekee , tp ni menjadi jadi rasaa nya aishh .. seksa dibuatnya 🥲

Sy 36 mggu dah start pedih ulu hati..malam xbleh tdo dbuatnya..makan jaga dah..

2y ago

Kann , seksa sgt 🥹🥹

Normal awak hehe especially bila dia tendang semua ya Allah

2y ago

Hanya allah yg tahu 😭