Sakit breast

Hi mummys , nak tanya..mcmna nak buat yaaa kalau breast area nipple tu sakitt sangat bergesel ngan baju pun sakit😭 sy dh berzaman tak pakai braa..kenapa ya sakit mcmtu? Sy dah bersihkan guna olive oil semua dah tp still rasa mcmnaaa tah sakit nya huhuu#seriusnanya #firstmom

1 Balas

Mmg part tu sensitif time mengandung. Sy pun pernah kena tp tak berpanjangan la. Solution sy, sy pakai bra yg ada span lembuttt, and make sure bra tu tak longgar & tak bergerak2. So tak ada la rasa bergesel tu.