kena gigit nyamuk

hi mummys baby saya baru nak masuk 10 bulan , saya nak tnya normal ke nyamuk gigit benjol dia besar 😭 risau pula saya sbb mlm td nmpk la seko nyamuk tu pagi ni tgk dah benjol dah 😭#ingintahu

2 Balas

rasanya normal kot sis, sbb anak saya dari baby sampai nak masuk 2y ni pun kalau kena gigit nyamuk mmg besar, nak hilang pula bukan kejap amik masa bhari2x. skrg dia pandai garu, jadi parut so situ amik masa bminggu utk hilang. 😌 .

Normal sis...ank sy cmtu jgk kne gigit nyamuk smpai benjol...