Baby First

Hi Mummy2 semua , boleh share tk makanan , minuman apa yang boleh elak dri keguguran , saya baru 6weeks tpi pagi tdi dah bleeding skit , btw this my first baby , nk cuba jaga sebaiknya, husband dah happy sgt , tiap2 malam cakap dgn baby, kita plak yang risau , tkot tersalah langkah,#firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

better mummy pergi klinik/hosp if ada bleeding/spot sbab masih baru lagi kn...takut ada apa2 kan...tapi kita doa yang baik2 je lah🥰🥰keep positive and strong

Benda2 pedas jngan mkn dulu . Bnyakkan rehat jngan stress ye ☺️