Baby saya

Hi mummy2 ada tak mcm saya mula2 baby saya nak makan masa masuk 6 bulan..kuat makan..tapi dah hujung2 bln 6 tu..Gigi dia tumbuh atas tu dia tak nak makan..makan nak tapi sikit tak sampai habis pun... Sampai 7 bulan sekarang pun makan sikit..susu selalu habis dia minum 150ml/180ml..susu habis selalu ...tapi makan je dia tak nak.. suka gigit barang.. hmm ada tak mcm saya ni ....knp mcm ni..adakah akan kembali normal..#SeriusTanya #Sharing_dong_Bund #bantujawab #bantujawab

3 Balas

Same lah ank dh 8bulan tp mkn sikit je. Susu pon sikit. Berat pon xnaik cantik. Adoi

3mo ago

susu Anak Sy okay sis..bila bab makan mcm bagi dinosaur mkn😂

Sebab tgh tumbuh gigi, tak selesa, try bagi suhu sejuk.

kasi gigit teether yg dah letak peti beku