Awal kehamilan

Hi mummy sy nak tanya minggu ke berapa sesuai utuk berjumpa doc setelah disahkan hamil. Sy ttc 6y11m. Pernah gugur 2017 .. Alhamdulillah lekat semula bru lewat period 1 minggu. Clearblue sy check masa lwat first period. Sy risau perkara lama berulang. Bantu sy.🥲#firstbaby #ingintahu #bantusharing

Awal kehamilan
1 Balas

8w above. xperlu scan awl sbb bwh 8w mmg kebykn nya nmpk rahim menebal je atau kantung kosong. so utk mengelakkan kite ni mak2 jadi risau overthinking, kite pegi 8w ke atas. and klinik pon selalu nya suggest pegi 8w ke atas. kecuali ade bleeding, spotting yg byk n more than 2days.