Baby kecil

Hi mummy’s, sy first mom tadi buat details scan doc kata baby kecil 1minggu dari umur dia , ada tak yang pengalaman mcm ni ? Doc kata baby kecil tapi dia membesar takpa jgn kecil tapi tk membesar ? Hm sekarang ni sy pregnant 26weeks tapi besar baby saya 24weeks 😔 minta doa mummy semua semoga baby saya membesar dgn baik ya ? Semoga doa yang baik berbalik pada mummy semua juga . Aminnn 🤲🏻🤍 #pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby #firstmom #bantusharing

3 Balas

Saya pun sama...kdg pergi scan baby beza kurang brp hari je dari umur dia asalkan baby membesar dengan baik...yg penting kena kerap monitor pergerakan baby ye 🙂

8mo ago

nk masuk 27weeks dh sis..semoga awak pon dipermudahkan urusan ye 🙂

Anak no 2 mcm tue kecil tpi okey jerrr alhamdulillah mmbesar dgn baik ikut pkmbangan

beza 1-2 week normal

8mo ago

Alhamdullilah kalau normal 🤲🏻