Pendarahan atau spotting?

Hi mummy! Sy baru pregnant 6 week.. tadi masa kencing, air kencing sy warna seakan Kemerah merahan.. Adakah itu pendarahan atau spotting? Bahaya ke benda macam ni? Tanda tanda keguguran ke?🥺 sy sgt risau.. help #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

spotting sllunya ada 2 3 titik ja dekat panty liner dan berwarna coklat gelap . kalau dah keluar darah merah n sakit perut tu tanda keguguran . better g klinik terus . sy dah 2 kali keguguran . mula2 dia keluar darah berwarna coklat 2 3 titik . lepas tu berterusan ke hari2 seterusnya sehingga keluar darah merah pekat. pakej sakit bawah perut .

7mo ago

sy pun mula2 mcm tu coklat2 ja wrna ..lma2 mkin bnyk dan bru td ada ketulan jatuh.bukan rezeki sy.

Pergi klinik untuk pemeriksaan lanjut dengan doktor.