Risau period blm dtg lagi

Hi mummy's selamat malam semua I nak tahu tahun lps br I bersalin bulan 10 anak first lagi czer anak dah 8 bulan Jan start period I on time bulan lps lambat 1hari tiap2 bulan ini blm dtg lagi I risau sebab I n suami I memang tak ready anak kedua sebab ekonomi tak stabil lagi kita plan 3 tahun br nak anak kedua lagi pun I n suami I jarang bersama sebab kita 2 org kerja sebab lagi penat mental mungkin hormon ke I memang tak nak anak kedua sebab dah trauma czer masih ngilu masih seram tlng bagitahu #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

1 Balas

Bab dalaman ni better check dengan doctor sis…

3mo ago

Kadang tu perubahan hormon… Atau sebab emosi kita tak stabil… Setengah orang bila stress hormon terganggu period pon terganggu….