Baby newborn selsema

Hi mummy out there! Nak tanya, normal ke baby newborn punya pernafasan berbunyi? Berbunyi macam selsema, and hidung dia pun ada taik hidung sikit. Risau tgk dia bernafas. #firstmom

3 Balas

waktu tidur ke kalau waktu tidur, normal baby berdengkur. nanti dalam 3 4 bulan mcm tu, tak bunyi dah. cuma kena perhatikan dada bayi berlekuk atau tak taik hidung tu biasa la. kena bersihkan la

Baby saya baru baik selsema. Saya ada bawak dia pergi hospital sbb risau dia nafas berbunyi. Dr kata, kalau bernafas sampai dada lekuk, kena bawa ke hospital balik.

kadang2 newborn susu masuk hidung tapi kena monitor kalau lama sangat & makin banyak bawa jumpa doktor