Symptom nk salin

Mummy... Nk tanye apa symptom nk salin?? Due March tapi bila trimester ke3 mcm2 sign.. sakit pinggang, tgn kebas, letih jln jauh, kaki bengkak.. berdebar2 sgt entah apa symptom yg betul nk salin ni.. stresss... #firstbaby #firsttimemom

3 Balas

normal la tu sbb baby dah besar. mmg badan kita letih jadinya. simptom nak bersalin mestilah perut mengeras + sakit yg kerap/sakit pinggang tangkp ke tulang punggung/air ketuban pecah/blood show/mucus plug. yg sis list ni normal je utk hujung2 pregnant.

Sama la , Due March , tapi lani rasa mcm awk kata tu , tgn sblh kiri kebas , pg2 n gengam tu rasa xleh , Kaki pom nk sembab , ni ikut kn ank ke 4 ,tpi 2thn lps gugur jadi ni yg ke3 , Lain betul kali ni bawak perut ,

sama la sis, emosi paling tak stabil..rase takank jumpe orang😅 kdg2 boleh nangis sorang2 fikirkan sakit yang kite alami..