Anak sulung (2Y)jatuh terduduk kat atas perut(3 bulan) ketika dalam kereta

Hi mummy nak tanya ada tak mummy kat sini yg ada pengalaman terjatuh or perut terbentur oleh anak kecil ketika kandungan berusia 3 bulan masa sya duduk dalam kereta n anak yg sulung jatuh terduduk lepas berdiri ......bahaya ke mummy perut rasa kram sekejap je lepas tu dah tak rasa ape??risau juga kadang2 tolong ye mummy kalau pernah trjadi macam ni juga...risau keadaan bayi dalam perut #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

1 Balas

hi mommy. sy suggest mommy ke hospital utk check.

2y ago

oh ye? semoga dipermudah urusan mommy ye ❤