Nak scan muka baby

Hi mummy’s, nak scan muka baby berapa D ye untuk nampak jelas ? Sy sekarang 30weeks baby dah besar ke untuk buat scan tu ? And nak buat tu kat mana ye ? Kat kk ke ataupun hospital ? Pastu harga dia berapa ya ? #firstmom #pleasehelp #firstbaby #firstmom #pleasehelp

4 Balas

5D scan. Elok sangat dah tu 30weeks. Boleh nampak jelas🤗. Scan di swasta. Hospital kerajaan dan KK tak provide 5D scan. Awak cuba search sonobee. Most mommies yang checkup kat KK recommend Sonobee.

8mo ago

sonobee promo 70 jew awak

5d, by appointment dkt klinik swasta, kena google klinik yg ada buat perkhidmatan scan 4d/5d...slalunya klinik gynae. sy buat 31w tapi ambil masa nk dpt view sbb dh padat. harga bawah rm200.

5D scan buat kat private dear. Kk takde service ni

awak buat kat sonobee..tgh promo... murah giler