Berat baby dalam perut

Hi mummy. Maaf nak tanya, saya pregnant 25 minggu. Tadi scan baby berat nya lebih kurang 930 gram. Normal ke beratnya. Maaf saya firstime mom🥹

5 Balas

Saya 27 week & berat baby around 900g. Time check up doc cakap ni normal. Tapi cuba naik kan berat dengan makan secara kerap.

saya 25minggu berat baby 780g, dr kata okay je masih dlm lingkungan yg sesuai dgn weeks baby

sy 25w berat anak alhamdulillah 800++g..okay shj..akan ada +- tu..xtepat sgt measurement

Kalau doktor tak kata pape maksudnya normal. Ada tanya doktor tak sis?

normal tu . sy check td 25w bby sy 850gm xsilap