Bersama suami

Hi mummy’s, bukan niat nk melucah ya !!! Tapi takpa ke kita bersama suami time pregnant ni ? Sekarang sy dah 7bulan tapi takut nk bersama 🥹 kesian suami dia nak tapi dlm masa yg sama kami fikir kan si kecik dlm perut ni hm , last sy bersama masa kandungan umur 14weeks mcmtu and tu last kami bersama, masa tu takde apa2 yg jadi semua ok #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #pleasehelp

13 Balas

takpe sis boleh , membantu juga proses bersalin kita nanti .

boleh je sis

Boleh je