Skincare idea

Hi mummy Boleh tolong rekemen skincare lepas bersalin kulit sy kusam dan tak bermaya pigmentation lagi Pls give idea next month sepupu sy khawin 😥 kulit mscam berkarat

2 Balas

cari skincare yang ada kandungan vitamin c,vitamin e,azelaic acid,retinol. tapi kalau sis BF anak,,jangan pakai yg ada retinol. kalau kusam biasanya sebab kulit kering. pigmentation tu sebab hormon semasa mengandung. kena treat dengan retinol. tapi it takes time la. dalam 3 bulan.

Saya pakai The Body Shop. Ada selected range yang sesuai untuk breastfeeding mommy.