Masalah berat tak cantik

Hi mummy , anak saya 5bulan 11 hari and berat dia hanya 5.3kg something . Nurse mnta monitor berat dia dengan try bagi dia susu ikut jam . Saya dah bt tapi baby jenis minum ikut mood dia . Kadang 3jm 5oz kdang 5jm 3 oz . Stres bila org pun tegur anak kecik sngt2 . Ada tips x utk naikkan berat baby or bagi dia minum susu okay #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

2 Balas

mgkin blh Cr tmpt2 y elak bb terganggu,contoh dlm blk y sunyi or gelap y xde tarik perhatian bb.cam ank sy die xblh dlm keadaan y blh tarik perhatian or ganggu dia Mase mnyusu..klau x melilau je..klau sunyi fokus je mnyusu

susu kmbg