morning sickness teruk

hello mummy, ada tak yg mcm sy kandungan baru 9week plus, tapi mabuk teruk..smpai kan mkn pun xd selera, kdg sy paksa jgak mkn sikit lpstu msti muntah balik..perut jgn ckpla sebu byk angin segala²nya lah😭😭 lpstu tambah pulak dgn skit kpla kerap smpai mlepet je kt bilik..ni kandungan yg ke 3, sblum² ni alahan xd teruk mcmni..nk tggu bukk buku dkt kk lg 2minggu😫 ..sy ada beli jugak ubt tahan muntah kat farmasi, tp sama jgak ttp muntah#bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Sy Mkn ubat thn muntah veloxin tp tak sesuai dgn sy.. So dr tkar yg lagi satu.. Alhamdulillah baru blh tahan... Skrg ni dah alhamdulillah skit.. Nk Mkn bla Betul2 perlu je.. Mg ALLAH mdahkan buat awk n sy spnjg khmilan ni n baby kita Selamat dilahirkan. Aamiin