baby gender

hi mummies🤍,nk tnya yg prnh ad pengalaman, klw mcm ni mmg dh cnfirm girl ke detail scan 22weeks.🥰#ingintahu

baby gender
1 Balas

boleh jd ye boleh jd X awak.. klu tu Sy better cri unisex punya bju.. sbb Ramai je yg scan baby girl skli kluar lelaki . bli Barang semua perempuan . so rugi nt ..nt dh kompem kluar baby ape. Bru la bli yg lain . sbb Ada je dh scan 3x girl skli kluar boy..

3mo ago

haah betul . better cari pakaian unisex . macam saya dlu 3kali scan bird . sekali keluar haa surpriseee , burgerr haahah .