Bayi lepas makan tidur

Hi mummies, Nak tanya is it okay if baby sleep selepas makan. Cause I realised my Baby setiap kali dah bgi makn,rest a while dan bermain pastu tidur .. Then tidur siang ada 3x pastu malam biasa tidur jm 9:30,9:00,8:30 My Baby is fully breastfeeding tapi ikut kemahuan Baby baru dia nak menyusu. My Baby is 7 months old 4 days #firstmom #SeriusTanya #ingintahu

4 Balas

sama bb sy pun 7 bulan+ ..3 Kali tido..lepas mkn..mndi..menyusu..main kejap je terus tenyeh mata nk tido.lepas bgn tido tu baru main lama.myb bb kenyang n badan pun cepat naik

1w ago

ohh mcm tu ..

okay je tu 👍🏻

2w ago

Tq awak

Okay

2w ago

Tq awak