Mucus plug ke ni? Atau hanya keputihan biasa?

Hi mummies..maaf gambar kotor sikit nak tanya ni mucus plug ke? Keluar lepas saya exercise pagi tadi.. #40weekspregnant Esok saya kena jumpa dr utk bincang tarikh serah diri sbb due saya 15/8 (harini)

Mucus plug ke ni? Atau hanya keputihan biasa?
2 Balas

hi awk.. sya pun kluar mcm ni tdi.. mmg muscus plug ke wak.. risau huhu

ni mukus klau tebal

2y ago

baik..saya mmg tgh usaha buat mcm2 exercise tu yg tiba2 dia keluar..risau kena induce sbb dah 40week kan..esok baru jumpa dr dptkan date serah diri..terima kasih doakan saya